Uutisia - Fredriksberg

Uutisia

Sauli Kemppainen avaa ravintolan Fredriksbergiin

2021-12-20
Fredriksberg D -toimistotaloon avataan elokuussa 2022 ravintola, jota johtaa pitkän kansainvälisen uran tehnyt kokki Sauli Kemppainen. Ravintolan ytimessä on Kemppaiselle ominainen laadukas ja suurella sydämellä tehty ruoka. Lue koko uutinen.

NCC myy Fredriksberg D -toimistotalon

2021-12-20
NCC on myynyt Helsingin Vallilaan nousevan toimistotalon abrdn-sijoitusyhtiön hallinnoimalle rahastolle. Fredriksberg D on Konepajan alueella sijaitsevan kehityshankkeen neljäs vaihe. Lue lehdistötiedotteemme.

Näe valmis toimistotalo, vaikka se olisi vasta monttu

2021-10-22
Miltä tuntuisi nähdä valmis toimistotalo montun reunalta katsoen? Tulevaisuutta voi nyt katsella kätevästi kännykän näytöltä. Se on mahdollista teknologialla, joka yhdistää rakennuksen suunnitelmat todellisuuteen. Lue uutisemme.

Holiday Club löysi Fredriksbergistä unelmien elämyksellisen keitaan

2021-10-12
Kun Holiday Club lähti etsimään uusia toimitiloja, toivelistalla olivat matkailu, lomailu, vapaa-aika ja elämyksellisyys. Tie vei osuvasti luovien alojen työpaikkana tunnettuun NCC:n kehittämään Vallilan Fredriksbergiin. Lue uutisemme.

Fredriksberg on nyt kolme kertaa BREEAM Excellent

2021-10-07
Fredriksbergin B- ja C-talot ovat saaneet BREEAM Excellent-tason ympäristösertifikaatin A-talon seuraksi. NCC:n edustaa Suomessa harvinaista herkkua, sillä vastaavaa tasoluokitusta ei ole ollut usein tarjolla. Lue uutisemme.

Kanresta avaa ravintolan kesällä 2022 valmistuvaan Fredriksberg D-taloon Vallilan Konepajan alueelle

2021-06-11
Trendikäs Konepajan alue Vallilassa jatkaa kasvuaan ja NCC:n kehittämän Fredriksbergin toimitilakorttelin viimeinen D-vaihde on valmis kesällä 2022. Lue koko tiedote.

Huomenta, monipaikkainen tietotyö!

2021-04-28
Keskustelu tietotyönteon monipaikkaistumisesta kiihtyy. Somefeedini ja uutisvirtani pursuaa spekulaatiosta toimiston kuolemasta ja toisaalta ihmisten palamisesta loppuun kotikonttoreiden ristipaineessa. Miltä tulevaisuus näyttää kiinteistökehittäjän silmin? Lue koko artikkeli.

Pöllölaakso lennähtää Vallilaan – uusi pesä rakenteilla Fredriksbergiin

2021-03-30
MTV Oy kertoi muuttavansa Ilmalasta Vallilaan – uusiin, monipuolisiin ja ympäristöystävällisiin tiloihin, jotka toimivat tulevaisuudessa koko MTV:n laajan viihde-, draama-, urheilu-, uutis- ja ajankohtaisohjelmatarjonnan kotina. Lue koko artikkeli.

Nordisk Filmin tarina jatkuu Fredriksbergissä

2021-03-12
Kun johtava viihdealan toimija lähtee lentoon ja laskeutuu uuteen kotipesäänsä, paikan tulee istua yritysidentiteettiin ja toimintakulttuuriin. Nordisk Filmin valinta osui luontevasti Fredriksbergiin. Lue koko tarina.

Monta hyvää syytä valita toimitilaksi uudiskohde

2021-03-08
Kun yritys pohtii uusia toimitiloja, valinnanvaraa riittää. Sopivin vaihtoehto syntyy monen tekijän summana sijainnista kestävän kehityksen ratkaisuihin. NCC:n myyntipäällikkö Suvi Lähdekorpi kertoo, miksi uudiskohteet vetävät puoleensa. Lue koko artikkeli.

Fredriksberg istuu Acoladin toiveisiin

2021-02-16
Käännös- ja oppimispalveluihin erikoistunut Acolad löysi uuden kotipesän trendikkäästä Frederiksbergistä. Toimitilat vastaavat yrityksen muuttuviin tarpeisiin ja joustavat niiden mukaan. Lue koko tarina.
Fredriksberg D

Streamteam vuokraa uudet tilat Fredriksbergistä

2021-01-11
NCC on solminut vuokrasopimuksen tuotantoyhtiö Streamteam Nordic Oy:n kanssa, joka muuttaa Helsingin Vallilaan Konepajan alueelle rakennettavaan Fredriksbergin D-taloon alkusyksystä 2022. D-talon tilat tulevat toimimaan myös MTV:n mediaperheen kotina. Lue tiedotteemme.

Fredriksbergissä vastuullisuus viedään syvemmälle ja korkeammalle

2020-11-20
Fredriksberg on kestävän kehityksen mukainen korttelikokonaisuus niin suunnittelun kuin rakentamisen näkökulmasta. Vastuullisuus on tekniikkaa ja tunnetta sekä kauas katsovaa ajattelua ja arjen fiksuja ratkaisuja. Lue koko uutinen.

MTV:n Pöllölaakso muuttaa Fredriksbergiin

2020-08-13
NCC on solminut vuokrasopimuksen MTV:n kanssa. Helsingin Vallilassa Konepajan alueella sijaitseva Fredriksbergin D-talo valmistuu kesällä 2022. MTV:n pääkonttori muuttaa uusiin tiloihin loppuvuodesta 2022. Lue tiedotteemme.

LoiLoi Rooftop Restaurant and Distillery on avattu!

2020-08-03
Viihtyisä ja valoisa Loi Loi Rooftop Restaurant and Distillery on nyt avattu Fredriksbergin C-talon ylimmässä kerroksessa. Tervetuloa nauttimaan terassin upeista näköaloista ja maukkaista lounaista!

Käsintehtyjä makumatkoja huippunäkymin

2020-03-06
Miltä kuulostaisi Bánh Cuon, Mu Ping, Bò Lá Lot tai vaikkapa Nam Nuang? Tätä kaikkea ja paljon muuta voi herkutella Fredriksbergiin kotiutuvassa Loi Loi -ravintolassa. Lue lisää.

Elävää kaupunkikulttuuria myös toimistokortteleihin

2019-11-27
Asuminen ja työpaikat ovat sijainneet perinteisesti erillään toisistaan. Suunta on kuitenkin muuttumassa. NCC ideoi perinteisiin toimistokortteleihin uutta elämää ja neliöille hyötykäyttöä yhdessä lähialueen asukkaiden, tilojen käyttäjien ja alan startup-yritysten kanssa. Lue koko artikkeli.

Fredriksberg yläilmoista kuvattuna

2019-11-18
No nyt on kivat näkymät! Fredriksbergin B- ja C-vaiheiden työmaa ilmasta kuvattuna. Ympärillä urbaani Konepajan miljöö, taustalla kaunis Helsingin keskusta.

Nähdään RecoTechissä 20.11. Train Factoryssä

2019-11-14
Tarjoamme mielenkiintoisia esityksiä eri tapahtumalavoilla, tapahtumapaviljonki Dome of Visionsissa sekä NCC:n omalla kontilla. Liity rakennus- ja kiinteistöalan vallankumoukseen kanssamme! Lue lisää, nähdään RecoTechissä!

NCC kehittää inhimillisiä käyttäjäkokemuksia toimitiloihin

2019-11-06
NCC esittelee RecoTech-tapahtumassa käyttäjäkeskeistä, Urban Sense -palvelukonseptia. Näiden avulla halutaan tukea rakennuksen loppukäyttäjän arkea. Lue koko uutinen.

Vattenfall: ”Meidän näköisemme ja oloisemme tilat”

2019-10-23
Energiayhtiö Vattenfall Oy halusi tilat, jotka kuvastavat yritystä ja tukevat uusia työn tekemisen tapoja. Sellaiset löytyivät luontevasti Fredriksbergistä. Lue koko tarina.

Remax Masters: ”Halusimme toimitiloiltamme vähän enemmän”

2019-10-07
Remax Masters etsi toimitilaa trendikkäältä ja hyvät kasvunäkymät omaavalta alueelta. ”Halusimme toimistolta vähän enemmän kuin pelkästään työpaikan. Fredriksberg on juuri sellainen”, Marcus Haas ja Laura Venesjärvi sanovat. Lue koko tarina.

Helsingin kaupunki: Ilo löytyy Fredriksbergista

2019-08-16
Helsingin kaupungin iloa tuottava ja jatkuvasti kehittyvä kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala löysi kaltaisensa toimitilat Fredriksbergista. Nyt odotellaan jo kesää 2020, jolloin Vallilaan muuttaa ns. toinen aalto. Lue koko tarina.

Jääkiekon SM-liiga: Uudet tilat ovat uuden alku

2019-07-05
Jääkiekon SM-liiga Oy muutti Fredriksbergiin ensimmäisten joukossa. ”Uudet toimitilat vastaavat toimintamme ammattimaisuutta, joustavuutta, luovuutta ja ketteryyttä”, toimitusjohtaja Riku Kallioniemi sanoo. Lue koko tarina.

Huikea Konepajan miljöö

2019-06-24
Kesäterkkuja korkealta torninosturista! Täältä on upeat näkymät pitkälle ja mahtava Konepajan miljöö avautuu täältä aivan mahtavalla tavalla. Tuolla pitkällä näkyy myös Pasilan uudet talot. Hyvää kesää kaikille, toivottaa työmaan väki.

Wonderland: Monitoimitilaa vaikka muille jakaa

2019-06-17
Ensimmäisenä Fredriksbergin uuteen ja urbaaniin toimistotaloon muutti Wonderland Work. Trendikäs ihmemaa tarjoaa nyt moninaisia palveluja niin talossa toimiville yrittäjille kuin alueella liikkuville kaupunkilaisille. Lue koko Wonderlandin tarina.

Avidly: Luovat toimitilat brändin mukaan

2019-06-04
Avidlyn toivelistalla olleet yhden kerroksen tilat, hyvät liikenneyhteydet, tilojen muunneltavuus sekä coworking-tilojen mahdollisuus täyttyivät Fredriksbergissä. Valinta uusien toimitilojen kohdalla oli helppo. Lue koko tarina.

Evac Group: Globaalin yrityksen mittainen pääkonttori

2019-05-22
Kun Evac Group kaipasi pääkonttorille yrityksen imagoon sopivaa uutta toimitilaa, laajan etsinnän ja johtoryhmän äänestyksen perusteella valituksi tuli Fredriksberg. Lue lisää.

Elementtiasennukset täydessä vauhdissa

2019-05-21
Rakennukset kohoavat nyt nopeaan tahtiin työmaalla, kun elementtiasennukset on saatu täyteen vauhtiin.

Torninosturi saapui työmaalle

2019-03-28
B- ja C-talojen rakentaminen etenee perustustöillä. Tällä viikolla työmaalla pystytettiin torninosturi ja elementtiasennukset käynnistyvät huhtikuun puolessa välissä.

Rakennustyöt täydessä vauhdissa

2019-01-29
B- ja C-vaiheiden rakennustyöt etenevät maankaivuulla ja pian päästään paalutushommiin. Jatkovaiheet ovat muuttovalmiit kesäkuussa 2020.

B- ja C-talot rakenteille

2018-11-01
NCC käynnistää Fredriksbergin kahden seuraavan vaiheen rakentamisen. Uutta vuokrattavaa toimitilaa tulee noin 11 000 m² ja rakennus valmistuu toukokuussa 2020. Lue tiedotteemme.

Swiss Life Asset Managers osti A-talon

2018-10-01
NCC on myynyt Fredriksberg A -toimistotalon Helsingistä Swiss Life Asset Managers -varainhoitoyhtiön hallinnoimalle rahastolle. Lue tiedotteemme.

Chisu tähditti avajaisia

2018-09-07
Avajaisissa ihailitiin toimistonäkymiä 6. kerroksesta, tutustuttiin coworking-tiloihin, syötiin hyvin ja tutustuttiin uusiin vuokralaisiin. Illan tähti oli Chisu.

A-talo avajaistunnelmissa

2018-09-06
Fredriksbergin ensimmäisen vaiheen avajaisissa oli mukana talon vuokralaisia ja yhteistyökumppaneita. Lue tiedotteemme.

Oluthuone Konepaja

2018-08-02
Tänään avajaisiaan viettävä oluthuone Konepaja yhdistää laadukkaan olutravintolan ja urbaanin trendikahvilan. Tervetuloa tutustumaan!

Ravintola Alice avattu

2018-08-01
Italialaistyyppinen trendiravintola Alice on nyt auki ja pöytä katettu! Tervetuloa nauttimaan aamiaista, lounasta tai päivällistä tai istahtamaan hetki terassilla päivän päätteeksi.

Teollisuuskadun kehittämisseminaari

2018-06-20
Helsingin kaupungin järjestämä Teollisuuskadun akselin kehittämisseminaari pidettiin tänään Fredriksbergissä. Puhujana oli mm. apulaispormestari Anni Sinnemäki.

Liiga Fredriksbergiin

2018-06-01
”Fredriksbergin moderni ja viihtyisä ympäristö tukee erittäin hyvin Liigan henkilökunnan työtä”, kertoo Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtaja Riku Kallioniemi.

R-kioski avannut

2018-05-04
R-kioski on avannut uusimman konseptin mukaisen pisteensä Fredriksbergissä. Tervetuloa tutustumaan!

BREEAM Excellent

2018-05-03
Upea A-talo on toteutettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Fredriksberg on saanut suunnitteluvaiheen BREEAM Excellent -sertifikaatin.

Wonderland = work, eat, drink

2018-03-01
Wonderland is a new coworking space built completely around creative ways of working. A fancy string of words for working smart, not hard.

Toimitiloista puolet vuokrattu

2018-02-21
Fredriksberg on cool toimistomesta. Yli puolet tiloista on vuokrattu ja kiinnostus vappuna valmistuvia toimitiloja kohtaan on erittäin korkealla.

Korkea aula on hulppea

2018-02-13
Aulassa on ihanaa väljyyttä ja korkeutta peräti hulppeat 18 metriä. Sisäkaton viimeistely vaatii jämerät telineet vielä hetkisen.

Rouheita pintoja

2018-02-09
Seinäpintoja maalataan ja osa niistä muuttuu mukavan rouheiksi, kuten mm. aulan seinä, joka sai kauniin tiiliverhoilun.

Aula sai upeat portaat

2018-01-18
Sisätyöt etenevät ja uutta valmistuu joka päivä. Tänään saapuivat aulan kauniit portaat, joita pitkin pääsee nousemaan suoraan toisen kerroksen coworking-tilaan.
Älykäs tilaohjaus

Älykäs tilaohjaus

2018-01-02
Fredriksbergissä otetaan käyttöön Tutecon älykäs tilaohjaus, joka säätää lämmitystä, jäähdytystä ja valaistusta reaaliaikaisesti itseoppivalla ja optimoivalla pilvipohjaisella ohjauksella.
Aurinkosähköä Konepajan kortteliin

Aurinkosähköä Konepajan kortteliin

2017-12-19
Osana ympäristöedelläkävijyyttä Fredriksbergin katolle asennetaan Naps Solarin aurinkovoimala, jolla pyritään kattamaan sähköautojen latauksen tarvitsema energiamäärä.

Harjannostajaiset

2017-11-07
Fredriksbergin A-talossa juhlittiin harjannostajaisia 2.11.2017. – NCC toimii alueen veturina ja kasvattaa imagoa uudelle Pasilalle, totesi projektinjohtaja Niina Puumalainen juhlapuheessaan.

Suomen Wall Street

2017-09-08
Vallilassa on positiivista pöhinää! Alue houkuttelee finanssialaa ja muita suuria yrityksiä. Fredriksbergin toimistotalo valmistuu ensi vapuksi alueen aitiopaikalle Suomen Wall Streetille.

Muuraustyöt käynnissä

2017-09-07
Fredriksbergin A-vaihe on nyt koko korkeudessaan ja talon julkisivun muuraustyöt ovat käynnissä. Talo saa rouhean punaisen tiiliverhoilun joulukuun alkuun mennessä.

Euroopan lääkevirasto

2017-07-31
Valtioneuvosto ja Helsingin kaupunki ovat jättäneet hakemuksen Euroopan lääkeviraston saamiseksi Suomeen. Fredriksberg on Suomen ykkösvaihtoehto lääkeviraston uusiksi toimitiloiksi.

dSign Vertti Kivi sisustaa

2017-05-18
”Konepajakorttelin rouhea ja kaupunkihistoriallisesti merkittävä miljöö antoi inspiroivan lähtökohdan sisustussuunnittelulle”, kertoo Vertti Kivi. dSign Vertti Kivi sisustaa aulan ja yleiset tilat.

Soupster tuo coworkingin

2017-05-18
Soupster Family tuo Fredriksbergiin uudella tavalla innovoidut aulapalvelut, coworking-tilat ja trendiravintolan.”Tuomme taatusti tuoreen näkökulman työn tekemiseen”, toimitusjohtaja Kim Heiniö kertoo.

Runko nousee kovaa vauhtia

2017-05-15
Rakennuksen runko on noussut jo kolmannen kerroksen korkeuteen. Ikkunoista aukeaa ihanat näkymät Konepajan kortteli punatiilisiin rakennuksiin. Tältä näyttää toisen kerroksen toimiston ikkunoista.