Kiinteistön käyttäjille - Fredriksberg

Kiinteistön käyttäjille – Ohjeita Fredriksbergin vuokralaisille ja kiinteistössä vierailijoille

Ohjeita Fredriksbergin käyttäjille

Aulapalvelut

Wonderland
aula@fredriksberg.fi
p. 0400 803 533
Avoinna 8-16

Aulapalvelupisteen kautta käyttäjät voivat hoitaa jokapäiväisiä rakennuksen käyttöön liittyviä asioita ja tarjolla on myös monenlaisia toimistopalveluita. Aulapalvelupiste vastaa rakennuksen aukioloaikoina myös rakennuksen kulunvalvonnasta ja kulunvalvonta-avainten hallinnoimisesta. Myös tila- ja tarjoiluvaraukset voi tehdä aulapalvelun kautta. Aulapalvelusta saat käyttäjätunnukset tilavarausjärjestelmään. Neuvotteluhuoneiden varaus löytyy myös osoitteesta: wonderlandwork.fi/meeting-rooms/ Postimies kulkee kerran päivässä klo 8:30-9:30 välillä aulan kautta. Pienet lähtevät paketit ja kirjeet voi jättää postin toimitukseen arkipäivisin aulan puolesta. Kiinteistössä asioivien vieraiden tulee rekisteröityä aulapalvelupisteessä sijaitsevaan vierailijoidenhallintajärjestelmään.

Auton sähkölatauspiste

Virta Ltd. (Liikennevirta Oy)
Aleksi Patana
aleksi.patana@virta.global
+358 50 405 1662

Pysäköintihallista löytyy sähköautonlatauspisteitä, jotka on ensisijaisesti varattu sähköautoille. Kiinteistön vuokralaisille lähetetään latauspisteiden käyttöohjeet ennen muuttoa ja aula opastaa mielellään asiassa.

Catering-palvelut

Soupster Family
alice@wonderlandwork.fi
p. 0400 613 933

Tarjoiluvaraukset voi tehdä myös aulapalvelun kautta sekä neuvotteluhuoneiden varauksien yhteydessä osoitteesta : wonderlandwork.fi/meeting-rooms/

Coworking-tilat

Coworking-tiloja operoi Wonderland. Lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettu luova työtila on kaikkien käytössä. Myös iltaisin ja viikonloppuisin auki oleva trendiravintola palvelee toimistotalon vuokralaisia sekä kaikkia kaupunkilaisia. Lue lisää coworking-palveluista wonderlandwork.fi.

Huoltoliikenne

Kiinteistön huoltoliikenne Konepajankujan puolella.

IT-asiantuntijapalvelut

RuisIt toimii Fredriksbergin IT-asiantuntijana. RuisIT tarjoaa kokonaisvaltaiset IT-palvelut, kattaen kaikki yrityksen tarvitsemat palvelut ja tuotteet tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Yhteyshenkilö: Arto Väisänen,
arto.vaisanen@ruisit.fi,
p. 050 340 2764

Kiinteistön tiedot

Vallilan Konepajan alueelle 2018 valmistuneen Kiinteistö Oy Fredriksberg A -nimisen rakennuksen on rakennuttanut NCC Property Development. Kiinteistön tontin pinta-ala on 2 365 m². Kinteistössä on 6. kerrosta. Bruttoala on yhteensä 13 375 brm².

Rakennus on suunniteltu BREEAM -ympäristöjärjestelmän periaatteita noudattaen, mikä näkyy käyttäjille erityisesti paremmassa sisäilmastossa ja käyttömukavuudessa.

Kiinteistöhoito

Mc Clean Kiinteistöhoito Oy
Huoltomies Petri Valasvuori (arkisin klo 7.00 – 15.00)
pete@mcclean.fi,
p. 040 350 8984

Pyydämme jättämään kiinteistöön liittyvät vikailmoitukset ja huoltopyynnöt kiinteistön aulapalveluun, joka kirjaa ne edelleen kiinteistön huoltokirjajärjestelmään.

Kiireelliset vikailmoitukset aina soittamalla huoltopäivystyksen (24h) numeroon 0400 436 150.

Neuvonta

Aulapalvelupisteestä saa neuvontaa kiinteistössä vierailuun ja käyttöön liittyvissä asioissa.

Neuvottelutilat

Rakennuksessa on erillisiä neuvottelutiloja ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Neuvottelutiloja operoi Wonderland, jonka kautta tilojen varaaminen on mahdollista aulasta tai linkistä: wonderlandwork.fi/meeting-rooms

Pelastussuunnitelma

Kiinteistöihin on laadittu verkkopohjaiset pelastussuunnitelmat, jotka pääsee lukemaan ja halutessaan tulostamaan osoitteista:
A-talon pelastussuunnnitelma
B-talon pelastussuunitelma
C-talon pelastussuunnitelma

Pelastussuunnitelmasta löytyvät tarvittavat toiminta- ja turvallisuusohjeet.

Polkupyörät

Sturenkadun puoleisella piha-alueella olevat pyöräpaikat ovat vapaasti käytettävissä. Kiinteistön vuokralaiset pääsevät pysäköintihallissa sijaitsevaan polkupyöräparkkiin kellariin johtavan ajorampin kautta.

Pysäköinti

Kiinteistön pysäköintipaikat sijaitsevat rakennuksen kellarissa olevassa pysäköintihallissa. Autopaikat ovat sopimuspysäköintipaikkoja, joiden käytöstä tulee tehdä erillinen vuokrasopimus. Pysäköintihalliin ajetaan Konepajankujan puolelta.

Vieraspysäköintiä kiinteistössä ei ole. Vieraspysäköintiä varten voi pysäköidä lähikaduille ja -alueelle, esimerkiksi Aimo Parkiin.

Ravintolat

Alice Italian
Ravintolasta on mahdollista saada aamiaista, lounasta sekä illallista, myös lauantaisin auki.
alice@wonderlandwork.fi
p. 0400 613 933
Lisätietoja:
www.aliceitalian.fi/

LoiLoi Rooftop Restaurant and Distillery
Á la carte -ravintolan palvelut upealla ylimmän kerroksen näkymällä yli kauniin Konepajan alueen
https://www.loiloirooftop.com/
hello@loiloirooftop.com
p. 040 551 5010

Siivous

A-talo
Mc Clean Kiinteistöhoito Oy
Kauko Mäcklin
kauko@mcclean.fi
p. 0400 615 436

B- ja C-talot
Coor
Vilhelmiina Bouchet, palvelupäällikkö
vilhelmiina.bouchet@coor.com
p. 010 234 3530 / 050 430 0757

Sosiaalitilat

Kiinteistön kellarista löytyy sosiaalitilat miehille ja naisille. Sosiaalitiloista löytyvät pukuhuone, pukukaapit, kuivauskaappi, suihkut sekä wc. Sosiaalitilojen pukukopit ovat ainoastaan päiväsäilytykseen tarkoitettuja.

Tekninen manageri

Newsec Property Asset Management Finland Oy
Kai Tähtönen, Property Manager
kai.tahtonen@newsec.fi
p. 040 651 6355

Vieraiden vastaanotto

Vierailijahallintajärjestelmä:
Systam Oy
Anssi Tamminen
anssi.tamminen@systam.fi
p. 044 312 3333

Isännöinti

Realia Management Oy
Tero Ahola
tero.ahola@realia.fi
p. 040 182 6202